Δικηγορικός Σύλλογος

Ιερής Πόλης Μεσολογγίου

Η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ανταποκρινόμενη στην απαίτηση των νέων υποψήφιων δικηγόρων για την ενίσχυση της προετοιμασίας τους στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δικηγόρων, διοργανώνει ειδικά τμήματα αποκλειστικά για τους ασκούμενους δικηγόρους

Αξιότιμε κύριε πρόεδρε,

Αξιότιμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου Μεσολογγίου,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ, ανταποκρινόμενη στην απαίτηση των νέων υποψήφιων δικηγόρων για ενίσχυση της προετοιμασίας τους στο πλαίσιο του Πανελλήνιου Διαγωνισμού Δικηγόρων, διοργανώνει ειδικά τμήματααποκλειστικά για τους ασκούμενους δικηγόρους και τους πτυχιούχους εξωτερικού για τη δοκιμασία επάρκειας.

Οι υποψήφιοι δικηγόροι (ασκούμενοι) από όλους τους δικηγορικούς συλλόγους της Ελλάδας μπορούν να παρακολουθήσουν εξ αποστάσεως τα συγκεκριμένα μαθήματα που τους ενδιαφέρουν χωρίς να μετακινηθούν μέσω της εκπαιδευτικής πλατφόρμαςwww.nblearning.org.

Ειδικότερα η ΝΟΜΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ προσφέρει σε δύο ασκούμενους που θα επιλεχθούν με οικονομικά και κοινωνικά κριτήρια από το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου Μεσολογγίου ειδική έκπτωση 30% στα δίδακτρα του προγράμματος δηλαδή 1.700 € (από 2450 €) για όλα τα νομικά μαθήματα.

Επιπλέον για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα έως τις 20 Δεκεμβρίου παρέχεται ειδική τιμή 2.200 € (από 2.450 €) για όλα τα νομικά μαθήματα.

Παρακαλούμε όπως κοινοποιήσετε την ανακοίνωση στα μέλη σας προκειμένου να αποφασίσουν εγκαίρως για την ενδεχόμενη εγγραφή τους.

Είμαστε στη διάθεσή σας για τυχόν διευκρινίσεις ή άλλες πληροφορίες χρειαστείτε.

Με εκτίμηση,

Μαρίνα Γραμματικοπούλου

Τμήμα Εκπαίδευσης & Πολιτιστικών Εκδηλώσεων

Είσοδος Μελών

Ωρα Ελλάδος

Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Συνδεδεμένοι Χρήστες

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 19 επισκέπτες και κανένα μέλος